gewichtsverlies, vitaliteit en verjonging

Meest gestelde vragen

HET LUKT MIJ NIET OM IN TE LOGGEN. WAT MOET IK DOEN?

Inloggen is alleen maar mogelijk voor mensen met een eigen account. Via jouw personal trainer ontvang je een account waarmee je kunt inloggen met het door jou opgegeven email adres en password. Indien je je password vergeten bent kun je via de website een nieuwe aanvragen. Let op! Het password is hoofdletter gevoelig.


IK KAN DE VRAGENLIJST NIET OPENEN?

Je kunt de vragenlijst alleen maar openen via de link in de email welke je naar aanleiding van de meting hebt ontvangen. Klik op de link waarna je wordt door gelinkt naar de MijnPHP website. Hierna kun je inloggen en zal de vragenlijst in beeld verschijnen.

Je kunt tevens in jouw account op de knop 'Vragenlijst' drukken in het menu aan de linkerzijde.


IK KAN GEEN FOTO'S UPLOADEN?

Je kunt alleen foto's uploaden met de extensies: jpeg en gif. Kies eerst de foto en klik daarna op 'uploaden'. Om een foto bij je meting te plaatsen dien je eveneens op de foto te klikken om het deel van de foto te kiezen welke bij de meting moet worden weergegeven. Druk daarna op 'crop image'.


IS PERSONAL HORMONAL PROFILING WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD?

Het beïnvloeden van de hormoonhuishouding o.b.v training, voeding en supplementen is al jaren HET onderwerp bij diverse wetenschappelijke onderzoeken. Personal Hormonal Profiling maakt gebruik van de laatste wetenschappelijke studiesop het gebied van voeding, training en supplementen.


KAN IK MIJN HUIDIGE TRAINING COMBINEREN MET MIJN PERSONAL HORMONAL PROFILE?

Dit hangt af van jouw Personal Hormonal Profile. Fysieke training heeft een grote impact op de verschillende hormoonspiegels in het lichaam. Sommige trainingen kunnen jouw profiel dus ook negatief beïnvloeden. Neem hiervoor contact op met jouw Personal Hormonal Profiler.


KAN IK MIJN PROGRAMMA OOK VOLGEN ZONDER PERSONAL TRAINER?

Het is mogelijk om het programma zelfstandig te gaan volgen. Om echter optimaal resultaat te behalen is het beter om tenminste 1 keer een afspraak te maken met jouw Personal Hormonal Profiler. Deze kan ook vinger aan de pols houden en eventueel aanpassingen maken in het trainingsschema.


KAN IK OOK ANDERE SUPPLEMENTEN GEBRUIKEN?

Dat hangt af van je Personal Hormonal Profile. Sommige supplementen kunnen jouw profiel negatief beïnvloeden. Mocht je hierover vragen hebben adviseren we je om contact op te nemen met je Personal Hormonal Profiler.


KAN IK PERSONAL HORMONAL PROFILING OOK GEBRUIKEN OM MEER SPIERMASSA OP TE BOUWEN?

Absoluut. Als jouw hormonale balans wordt hersteld kun je gemakkelijk zowel je vetverbranding optimaliseren als in spiermassa toenemen. Mits dit natuurlijk gewenst is! Neem hiervoor contact op met je Personal Hormonal Profiler.


MIJN GEWICHT BLIJFT HETZELFDE MAAR VOOR DE SPIEGEL BEN IK EEN STUK SLANKER. KAN DAT?

Als je lichaam hormonaal in balans komt is het in veel gevallen mogelijk dat je in spiermassa toeneemt en je mede daardoor veel vetmassa verliest. Een kilo spiermassa neemt echter maar 25% van de ruimte in t.o.v een kilo vetmassa. Hierdoor blijft je gewicht hetzelfde maar kun je inderdaad verminderen in omvang, dus centimeters verliezen, op jouw probleem gebieden.


WANNEER MOET IK EEN VOLGENDE METING DOEN?

Wij adviseren om de volgende meting na 4 tot 6 weken te doen. Eerder heeft geen toegevoegde waarde omdat het lichaam deze tijd nodig heeft om zich aan te passen.


IK HERKEN MIJZELF NIET IN DE HORMONALE DISBALANS VAN MIJN SCHEMA?

De symptomen en oorzaken zijn slechts voorbeelden. Meestal herkennen mensen zich wel in de uitslag van de meting; een enkele keer ook niet. Het profiel is echter gebaseerd op zowel de vragenlijst als de meting en geeft dan ook nauwkeurig de hormonale status van jouw lichaam weer. Het is daarom wel aan te raden om het PHP advies op te volgen voor een optimaal resultaat.


HOE KAN IK MIJN TRAINER EEN EMAIL STUREN?

Klik nadat je bent ingelogd in je eigen account op de link 'Uw Trainer'. Daar worden het email-adres en het telefoonnummer van jouw trainer weergegeven. 


WAAR KAN IK DE SUPPLEMENTEN BESTELLEN?

Je kunt de supplementen bestellen via je personal trainer of de persoon die jouw Personal Hormonal Profile heeft afgenomen. Indien diegene de producten niet kan leveren kun je ze ook zelf bestellen op http://shop.overloadworldwide.nl