gewichtsverlies, vitaliteit en verjonging

About Us

De gepatenteerde methode Personal Hormonal Profiling™ is een concept van TheOverloadPrinciple.com™.

TheOverloapPrinciple.com™ is geboren vanuit passie en inmiddels uitgegroeid tot een 'begrip' in de wereld van voeding, training en alles wat daarmee samenhangt! Bas Willemsen en Coen Luiken, de oprichters van het bedrijf, zijn beiden werkzaam geweest als sport fysiotherapeuten en krachttrainers bij het Korps Mariniers. Daarnaast zijn zij beiden gecertificeerd Active Release Therapeuten, Master Kettlebell Instructors, en Voedingsdeskundigen.

Als twee ware 'vakgekken' reisden zij de afgelopen jaren de hele wereld over op zoek naar meer kennis en volgden zij diverse opleidingen bij enkele grote namen op dit vakgebied waaronder 's werelds beste krachttrainer Charles Poliquin. Inmiddels schrijven ook de bladen met grote regelmaat over TheOverloadPrinciple.com™ en hun diverse gepatenteerde concepten zoals o.a. Personal Hormonal Profile™.

Met name vanwege hun brede kennis en enorme veelzijdigheid worden Bas Willemsen en Coen Luiken veel gevraagd door topsporters, Personal Trainers, fitnesscentra en sportscholen voor o.a. trainingsbegeleiding, het schrijven van sportspecifieke trainingen, voor het behandelen van blessures en het begeleiden van revalidatie trajecten.

Verder verzorgen zij trainingen voor diverse korpsen van politie, Marine, en speciale eenheden. Kortom, voor professionele begeleiding of adviezen op het gebied van uw algehele gezondheid kunt u terecht bij TheOverloadPrinciple.com™.

Voor informatie raadpleeg de site: www.theoverloadprinciple.nl of neem contact op via: info@theoverloadprinciple.nl.